Uitleg over het huurbeleid en over onderwerpen als bezwaarmogelijkheden, huurtoeslag, regels voor een huurverhogingsvoorstel en de eenmalige huurverlaging. Ook staat er een voorbeeld in van maatwerk om betaalbaar wonen voor huurders mogelijk te maken. De Huurkrant is een beproefd middel om onze huurders te informeren over de jaarlijkse huuraanpassing.

Vier redenen om de Huurkrant te bestellen:

  1. De Huurkrant legt de nieuwe regels duidelijk uit.
  2. De Huurkrant legt huurders uit hoe ze eenvoudig en snel een proefberekening maken voor de huurtoeslag. En wat de voordelen daarvan zijn.
  3. De teksten zijn helder en toegankelijk geschreven, op taalniveau B1: 80 procent van de bevolking begrijpt deze teksten.
  4. De informatie in de krant komt van de inhoudelijke experts van Aedes.
    U kunt er dus op vertrouwens dat uw huurders juiste en actuele informatie krijgen.

Gratis uw eigen artikel op de voorpagina

Wilt u uw huurders vertellen hoeveel huurverhoging zij kunnen verwachten en waarom? Of wilt u uw beleid uitleggen voor bijvoorbeeld de huursombenadering, huurverhoging 2021 of passend toewijzen? Dat kan met uw eigen artikel op de voorpagina.

De enige voorwaarde voor het gratis plaatsen van een eigen artikel op de voorpagina is dat u de individuele versie van de krant in kleur bestelt. Bij de individuele versie komt uw logo in kleur op pagina 1 en pagina 4.

Lever het artikel uiterlijk donderdag 11 februari 2021 aan bij Nestas communicatie.

Voor wie interesse heeft:

Als u de krant nu bestelt, heeft u ’m begin april in huis. Op tijd dus om mee te sturen met het huurverhogingsvoorstel voor 1 mei!

Bestellen

Meer informatie over de kosten en het bestellen van de Huurkrant vindt u op de website van Nestas communicatie.

De Huurkrant is een gezamenlijke uitgave van Aedes en Nestas communicatie.